Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenschnitzels met Champignons
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
schnitzels
▢
zout
peper
▢
bloem
▢
boter
▢
4
kleine
uien
▢
200
gram
champignons
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
4
eetlepels
fijngehakte tuinkruiden
peterselie, kervel, bieslook, dragon
▢
4
plakken jongbelegen kaas
Instructies
Wrijf het vlees in met peper en zout, bak het in de boter gaar en leg het in een vuurvaste schaal.
Fruit in de braadboter de gesnipperde uien en de kleingesneden champignons en smoor ze zachtjes gaar.
Breng op smaak met citroensap, tuinkruiden en nog wat peper en zout.
Verdeel dit mengsel over het vlees, leg de plakken kaas erop en laat de kaas in een hete oven smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees