Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensschnitzels met champignons en paprika
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
varkensschnitzels
▢
paprikapoeder
peper, zout
▢
1
bakje champignons
▢
1
kleine
rode paprika
▢
boter
▢
1
theelepel
citroensap
▢
1
deciliter
bouillon
▢
¼
liter
slagroom
▢
1
eetlepel
gehakte peterselie
Instructies
Bestrooi de schnitzels met peper, zout en paprikapoeder en bak ze in de hete boter gaar.
Houd ze warm op een schaal.
Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes en fruit ze in de achtergebleven boter.
Voeg het citroensap, de bouillon en de slagroom toe en laat het mengsel enkele minuten pruttelen.
Giet de saus over de schnitzels en strooi er peterselie over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees