Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tuinerwtjes met bosui en ham van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
bosuitjes
▢
50
gram
ham in plakjes
▢
25
gram
boter
▢
1
pak
tuinerwtjes extra fijn
450 gr, diepvries, Iglo
▢
1
theelepel
tijm
▢
zout
(versgemalen zwarte) peper
Instructies
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes.
Snijd de ham in dunne reepjes.
Smelt de boter in een pan, schep de uiringetjes, erwtjes en tijm erdoor en laat afgedekt ± 10 minuten zachtjes smoren. Schep af en toe om.
Schep de hamreepjes erdoor en warm die ± 2 minuten mee.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer er cordon bleu en gebakken aardappeltjes bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees