Meng het gehakt, de fijngesneden ui, de garam masala, de knoflook, de groene peper, de verse koriander, het zout en de bloem in een kom.
Vorm van het gehaktmengsel kleine ovale worstjes en steek 2 worstjes aan elke spies.
Bestrijk de kebabs met 1/2 eetlepel olie en rooster ze 12-15 minuten onder de grill.
Draai de spiesen enkele keren om.
Verhit 1½ eetlepel olie en bak de uitjes hierin ± 5 minuten.
Bak de tomaten 3 minuten mee.
Neem de kebabs van de spiesen en voeg ze aan het tomatenmengsel toe.
Warm ze nog 3 minuten mee.
Bestrooi ze voor het serveren met verse koriander.
Lekker met gekruide aardappelen
Notities / Tips / Wijnadvies
Bak in 3 eetlepels olie 1/2 eetlepel komijnzaadjes, 1 theelepel fijngewreven gedroogde chilipepers, 1/2 theelepel geraspte gemberwortel en 2 teentjes geperste knoflook 2 minuten. Bak 2 in ringen gesneden uien 5 minuten mee. Voeg 6 in dunne plakjes gesneden aardappelen, 1 eetlepel fijngesneden verse koriander en zout toe en bak, onder regelmatig roeren, afgedekt 10-15 minuten tot de aardappelen gaar zijn.