Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sadah Pilau
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
rijst
▢
60
gram
geklaarde boter
▢
1
ui
▢
½
theelepel
zout
▢
30
gram
amandelschaafsel
▢
60
gram
rozijnen
▢
120
gram
erwten
Instructies
Snijd de ui in ringen en bruin die in de boter.
Haal ze er dan uit, maar laat de boter in de pan.
Houd de uien warm.
Warm de boter terug op en voeg de gewassen rijst toe.
Roer 8 minuten tot de rijst doorschijnend is.
Bevochtig met water en roer.
Breng aan de kook, voeg zout toe en vervolgens de amandelen, rozijnen en erwten.
Kook op een klein pitje gaar.
Voeg zo nodig water toe.
Besprenkel met de gebakken uien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
Land van herkomst
India