Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rode currypasta
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
4
eetlepels
plantaardige olie
▢
12
fijngesneden
rode pepers
▢
1
eetlepel
paprikapoeder
▢
1
theelepel
koenjit
gemalen kurkuma
▢
1
theelepel
ketoembar
gemalen koriander
▢
1
eetlepel
korianderblaadjes
fijngesneden
▢
1
eetlepel
azijn
▢
1
theelepel
zout
Instructies
Laat 1 fijngesneden grote ui ± 5 minuten In 4 eetlepels plantaardige olie zachtjes bakken.
Voeg 12 fijngesneden rode pepers, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit), 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar), 1 eetlepel fijngesneden korianderblaadjes, 1 eetlepel azijn en 1 theelepel zout toe en laat het geheel ± 20 minuten zachtjes bakken.
Laat het mengsel afkoelen en pureer het met 1 eetlepel plantaardige olie toteen gladde pasta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker in curry's met schaaldieren en groenten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
Land van herkomst
India