Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng kool djagoeng
Gekruiden kool met ei
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
spitskool
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
blaadje(s)
salam
▢
1
theelepel
laos
▢
1
stukje
trassi
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
nootmuskaat
▢
zout
▢
peper
Instructies
Fruit in wat olie de fijngesneden ui en knoflook, de trassi, sambal, laos en het blaadje salam.
Zijn de uien bruin, voeg dan de kool toe.
Goed doorroeren, de kool mag niet te gaar worden.
Als laatste roert men er 2 geklutste eieren doorheen totdat deze kruimelig zijn.
Zout, peper en nootmuskaat naar eigen smaak toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Ei
Land van herkomst
Indonesië