Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng oedang capri
gekruiden garnalen en jonge peultjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gram
garnalen
gepelde
▢
2
tomaten
in stukken
▢
1
stukje
prei
fijngesneden
▢
250
gram
jonge peultjes
▢
1
kopje
santen
▢
2
uien
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
stukje
trassi
▢
zout
▢
melk
▢
peper
▢
nootmuskaat
Instructies
Spoel de garnalen en laat ze in een vergiet uitlekken.
Ontdoe de peultjes van hun steeltjes en was ze.
Fruit dan in wat olie de uien, knoflook, trassi en doe dan de tomaat, prei, peultjes en santen erbij.
Laat dit op een klein vuur sudderen en roer alles goed door.
Afmaken met de kruiden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië