Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng koewah
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
vlees
gemalen / of kip
▢
50
gram
snijbonen
▢
2
fijngesneden
lomboks
▢
5
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
1
ui
fijngesneden
▢
1
schijfje
laos
▢
1
theelepel
trassi
▢
2
blaadje(s)
djeroek poeroet
▢
1
eetlepel
asem
▢
¼
blok
santen
▢
zout
▢
olie
Instructies
Braad de kruiden met het fijngemalen vlees en de boontjes.
Het asemwater, santen en djeroek poeroet wat later toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië