Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng godok
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
garnalen
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
½
blok
santen
▢
500
gram
boontjes
▢
4
groene lomboks
▢
2
uien
▢
100
gram
petehbonen
Kruiden:
▢
2
gesnipperde
uien
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
4
gekookte
rode lomboks
▢
2
schijfjes
laos
▢
1
theelepel
trassi
▢
zout
▢
suiker
Instructies
Snijd de boontjes, groene lomboks, de twee uien en petehbonen heel fijn en wrijf de kruiden zo fijn mogelijk.
Fruit de kruiden in 2 eetlepels olie, blus het af met zoveel water, dat de groenten erin gaar kunnen koken.
Als de groenten gaar zijn, de santen en garnalen toevoegen en het gehele mengsel nog 5 min. laten doorkoken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië