Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goring telor oedang peteh
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
gekookte
eieren
gepeld
▢
250
gram
garnalen
▢
2
uien
▢
1
teen
knoflook
▢
15
petehbonen
▢
1
theelepel
laos
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
½
blok
santen
▢
1
spriet sereh
▢
1
blaadjes
salam
▢
½
liter
water
▢
olie
▢
zout
Instructies
Fruit de gesnipperde uien en knoflook met de laos, sereh, salam en sambal in de olie.
Voeg het water en de santen toe.
Daarna de eieren met de garnalen en petehbonen in deze saus laten stoven.
Op smaak maken met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië