Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoen toemis lodeh oedang
Gekruiden groenten met garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
garnalen
▢
1
aubergine
in schijfjes
▢
100
gram
sperziebonen
▢
1
rode paprika
▢
1
gele paprika
▢
3
groene lomboks
▢
100
gram
witte kool
▢
4
rode uien
▢
4
tenen
knoflook
▢
1
theelepel
trassi
▢
1
schijfje
laos
▢
100
gram
boter
▢
1
eetlepel(s)
ketjap
▢
¾
liter
melk
▢
zout
Instructies
Snijd de uien in ringen, de knoflook in schijfjes.
Maak de laos en lomboks zo fijn mogelijk.
Fruit dit alles met de trassi in de boter lichtbruin.
Doe er dan de grof gesneden groenten bij en bak het geheel even op.
Blus het dan met de melk, voeg de garnalen en het zout toe en kook dit tot de groenten gaar zijn.
Maak het gerecht op smaak af met ketjap
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië