Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoen toemis pollong
gekruiden erwtjes met garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
doperwtjes
diepvries
▢
200
gram
garnalen
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
1
lombok
fijngesneden
▢
1
gesneden
ui
▢
2
eetlepel(s)
asemwater
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
¼
blok
santen
▢
1
cm
laos
▢
1
theelepel
trassi
▢
zout
Instructies
Fruit de ui, knoflook, lombok, garnalen, zout en kruiden in de olie.
Voeg hieraan erwtjes, asemwater en santen toe.
Leg een goed sluitende deksel op de pan en laat het gerecht op een laag vuur gaar koken.
Af en toe controleren of het niet te droog wordt.
Indien nodig water toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië