Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer tauge
gekruiden taugé
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
taugé
▢
1
gesnipperde
ui
▢
1
eetlepel(s)
olie
▢
1
stukje
trassi
▢
2
tenen
knoflook
uitgeperst
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
1½
theelepel
laos
▢
½
liter
bouillon
▢
2
eetlepel(s)
santen
▢
wat
suiker
▢
citroensap
Instructies
Fruit in wat olie de ui, trassi, knoflook en de laos.
Voeg vervolgens de santen, suiker en citroensap naar smaak toe.
Laat alles nog heel even licht doorkoken.
Dan de taugé erbij, goed omscheppen en doorwarmen.
De taugé moet knapperig blijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Indonesië