Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
spitskool dan makreel
gekruiden spitskool met makreel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
makreel
▢
1
spitskool
grof gesneden
▢
1
grote
ui
grof gesneden
▢
2
rode lomboks
▢
1
theelepel
laos
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
2
blokjes
goudbouillon
Instructies
Fruit in wat olie de uien en knoflook.
Dan de andere kruiden en goudbouillonblokjes toevoegen en mee fruiten.
Na 5 min. de kool en makreel (zonder sap) erbij doen.
Goed omroeren zonder de vis stuk te maken.
Gaar laten sudderen op een klein vuur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vis
Land van herkomst
Indonesië