Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rempah Goreng Diana
pikante gehaktballetjes stijl diana
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
gehakt
hoh
▢
1
ei
▢
4
tenen
knoflook
uitgeperst
▢
1
eetlepel(s)
sambal oelek
▢
1
eetlepel(s)
tomatenketchup
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
zout
▢
paneermeel
▢
peper
Instructies
Kneed het gehakt met het rauwe ei, sambal, tomatenketchup, fijn geperste knoflook, ketjap, zout en peper goed door elkaar.
Daarna paneermeel toevoegen en vermengen totdat er stevige balletjes van gedraaid kunnen worden.
De balletjes kunnen naar keuze in de margarine of olie goudbruin gebakken worden.
Warm als koud op te dienen.
Altijd een succes bij een borrel of feestje.
Magnetron:
Maak het gehakt aan zoals in het recept beschreven.
Verwarm ca. 3 eetlepels olie ineen grote schaal 3 min. onafgedekt op 100%.
Schep de balletjes door de hete olie en verwarm ze onafgedekt 10-12 min. op 70% tot ze gaar zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië