Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ati Goreng Soekaboemi
gekruiden lever speciaal
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
lever
▢
100
gram
ontbijtspek
in stukjes
▢
2
grote
uien
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
paprika
in reepjes
▢
100
gram
champignons
fijngesneden
▢
bloem
▢
margarine
▢
zout
▢
peper
Instructies
Snij de lever (varken of rund) in plakken van 1 cm. dikte.
Wentel de plakken in wat bloem en bak ze in margarine bruin en gaar.
Hierna pas zout en peper erover strooien.
Fruit dan in wat margarine de knoflook, ui, paprika, champignons en het spek.
Zorg ervoor dat het spek knappend is en strooi dit over de lever met de rest van de ingrediënten.
Serveer dit bij warme witte rijst, nasi- of bami goreng.
Sambal niet vergeten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees
Land van herkomst
Indonesië