Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Masak Kambing
gekookte geiten of schapenvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
geitenvlees
of schapenvlees
▢
2
eetlepels
olie
▢
2
dl
water
▢
5
eetlepels
uien
gesnipperde
▢
3
tenen
knoflook
gesnipperde
▢
2
theelepel
ketoembar
▢
1
theelepel
djinten
▢
1
theelepel
koenjit
▢
½
theelepel
djahé
▢
zout
Instructies
Wrijf de helft van uien, alle knoflook, ketoembar, djinten, koenjit en djahé tot een brij en fruit dit in de olie.
Snijd vlees in blokjes en meng ze door de bakkende kruiden.
Na een minuut of vijf afmaken met het water en laten stoven tot het vlees gaar is.
Vlak voor het opdienen de rest van de uien er doorheen roeren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Geit
/
Schapenvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië