Masak Kambing

gekookte geiten of schapenvlees
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram geitenvlees of schapenvlees
  • 2 eetlepels olie
  • 2 dl water
  • 5 eetlepels uien gesnipperde
  • 3 tenen knoflook gesnipperde
  • 2 theelepel ketoembar
  • 1 theelepel djinten
  • 1 theelepel koenjit
  • ½ theelepel djahé
  • zout

Instructies

  • Wrijf de helft van uien, alle knoflook, ketoembar, djinten, koenjit en djahé tot een brij en fruit dit in de olie.
  • Snijd vlees in blokjes en meng ze door de bakkende kruiden.
  • Na een minuut of vijf afmaken met het water en laten stoven tot het vlees gaar is.
  • Vlak voor het opdienen de rest van de uien er doorheen roeren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Geit / Schapenvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië