Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde vleesmix aan de spies
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
gram
lamsvlees
▢
600
gram
kipfilet
▢
600
gram
fricandeau
▢
600
gram
bacon
▢
500
gram
rauwe lever
▢
1
aubergine
▢
1
blik
ananas
▢
3
grote
uien
▢
2
paprika's
▢
1
doosje(s)
champignons
Marinade:
▢
ananas sap
▢
3
tenen
knoflook
gesnipperde
▢
1
eetlepel
djinten
▢
1
theelepel
oregano
▢
2
uien
gesnipperde
▢
3
eetlepel
citroensap
▢
1
eetlepel
olie
▢
zout
Salade:
▢
slaolie
▢
citroensap
▢
suiker
▢
bieslook
gehakte
▢
ui
gesnipperde of ringen
▢
sjalotjes
gesnipperde
Instructies
Vlees en lever in stukjes snijden voor aan de spies.
Ook de ananas, ui, aubergine, paprika en champignons in stukjes snijden voor aan de spies.
Het vlees 24 uur marineren, het andere deel voor aan de spies enkele uren marineren.
Vlees, lever en groenten om en om aan de spies rijgen en voorgrillen.
De salade klaarmaken.
Eventueel een kopje water bij de marinade doen.
Spiesen opnieuw door de marinade halen en dan direct grilleren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met de salade en Indische rijst
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Lamsvlees
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië