Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ikan Kodok
gevulde en gestoomde makreel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
makreel
2 vissen
▢
2
eieren
▢
1
ui
fijngesneden
▢
1
prei
fijngesneden
▢
45
gram
bloem
▢
50
gram
geraspte kokos
▢
olie
of boter
Kruiden:
▢
½
theelepel
nootmuskaat
▢
1
theelepel
peper
▢
3
theelepel
bieslook
▢
zout
Instructies
Snijd de vissen voorzichtig aan de buikzijde open.
Haal het vlees en de graten eruit.
Bak het vlees zonder vet en prak het fijn.
Vermeng dit met de kruiden, uien prei.
Bak dit mengsel heel kort.
Voeg dan de bloem en kokos toe en bak het gaar.
Laat het koud worden, vul de lege vissen met het mengsel en stoom de vissen dan warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Indonesië