Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ikan Goreng
gebakken vis met kruidensaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
makreel
of poon
▢
2
tenen
knoflook
▢
2
lomboks
▢
1
dl
azijn
▢
2
theelepel
sambal oelek
▢
olie
Kruiden: 2 cm djahé
▢
1
theelepel
koenjit
▢
zout
Instructies
Snijd de vis in moten en zout de stukken.
Bak ze in de olie.
Maak knoflook en lomboks fijn met de kruiden en voeg de sambal toe.
Bak dit mengsel in een aparte pan en leng het aan met de azijn.
Laat dit even indikken.
De saus wordt apart bij de vis geserveerd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Indonesië