Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ikan pangang
geroosterde makreel of kabeljauw
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
makreel
of kabeljauwfilet
▢
zout
▢
peper
▢
4
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
3
eetlepel(s)
olie
Instructies
Bestrooi de schoongemaakte makreel of kabeljauw met wat zout en peper.
Meng de ketjap in een kommetje met de olie.
Bestrijk de vis met het ketjap oliemengsel.
Grilleer de vis onder af en toe omkeren en bestrijken met het oliemengsel tot de vis mooi bruin en gaar is.
Serveer de ikan pangang met een sausje van 1 eetlepel ketjap, 2 eetlepels water, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel sambal en wat zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Indonesië