Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam ketjap
kip in kruidige ketjapsaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kip
in stukken
▢
4
eetlepel
ketjap manis
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
½
theelepel
nootmuskaat
▢
½
theelepel
peper
▢
2½
deciliter
water
▢
zout
Instructies
Kook de kip met wat zout en het water in 20 min. halfgaar.
Meng de kruiden door elkaar en doe ze met de ketjap, ui en citroensap bij de halfgare kip.
Laat dit nog ca. 30 min. op een zacht vuur doorkoken tot de stukken kip gaar zijn en het kook vocht praktisch verdampt is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië