Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krabsalade uit Mexico
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
krab
250 gr
▢
1
venkelknol
schoongemaakte in repen gesneden
▢
1
kop
taugé
met kokend water overgoten
▢
1
groene paprika
van zaad ontdaan, in dunne repen
▢
1
rode peper
van zaad ontdaan, in repen
▢
¼
theelepel
zout
▢
½
theelepel
mosterdpoeder
▢
versgemalen zwarte peper
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
1
eetlepel(s)
wijnazijn
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
sojasaus
geen ketjap!!
Instructies
Snijd de krab in kleine stukjes, meng die met de venkel, de taugé en de paprika en schep alles losjes om.
Meng het zout, het citroensap, de mosterd, de peper en de azijn goed door elkaar.
Voeg de olie toe en klop het tot een glad mengsel.
Voeg de sojasaus toe en meng goed.
Schep dit mengsel, vlak voor het opdienen, losjes door de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Mexico