Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Atjar Sajoer
zoetzuur van gemengde groenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
witte kool
▢
100
gram
bloemkool
▢
1
wortel
▢
1
grote
ui
fijngesnipperd
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
mespunt
djahé
▢
1
mespunt
kerrie
▢
½
spriet
sereh
▢
1
mespunt
zout
▢
1
eetlepel
suiker
▢
10
deciliter
azijn
Instructies
De wortel wassen en schillen.
Dan de kool en wortel fijnsnijden.
De bloemkool in fijne roosjes snijden.
De azijn aan de kook brengen en alle groenten met de ingrediënten toevoegen.
Weer aan de kook brengen en ca. 2 min. mee laten koken.
Daarna laten afkoelen.
Naar eigen smaak nog wat suiker of zout toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië