Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Atjar Reboeng 2
zoetzuur van bamboescheuten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
literblik
bamboe
gesneden
▢
1
deciliter
water
▢
2
eetlepel
olie
▢
2
eetlepel
suiker
▢
1
deciliter
azijn
Kruiden:
▢
1
theelepel
koenjit
▢
1
schijfje
djahé
▢
1
schijfje
laos
▢
2
lomboks
▢
2
tenen
knoflook
Instructies
Maak de kruiden fijn en fruit ze in olie.
Voeg er azijn, water, zout en suiker aan toe en kook het geheel.
Laat alles dan afkoelen.
Doe de bamboe erbij en breng het over in een pot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië