Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Atjar Bening
helder zuur
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
komkommer
▢
100
gram
worteltjes
▢
1
deciliter
water
▢
100
gram
witte
groene of savooiekool
▢
100
gram
▢
sjalotten
of kleine uitjes
▢
5
eetlepel
azijn
▢
1
theelepel
suiker
▢
8
peperkorrels
gekneusd
▢
zout
Instructies
Breng het water aan de kook met zout, suiker en peperkorrels.
Kook hierin de in stukjes gesneden worteltjes 6 a 8 min. mee.
Voeg er daarna de azijn aan toe en roer de rest van de in stukjes gesneden groenten er doorheen.
Laat alles 2 min. doorkoken.
Deze atjar is niet houdbaar
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië