Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Petjel
basis recept voor groentegerecht
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bord vol
groenten
▢
2
lomboks
▢
1
kopje
santen
▢
4
kemiries
▢
2
tenen
knoflook
▢
2
uitjes
Instructies
De groenten (kool, boontjes, taugé, selderie, enz.) schoonmaken en kleinsnijden,
5 min. in kokend water dompelen en af laten koelen.
De kruiden fijnwrijven, met de santen vermengen en op een zacht vuur verwarmen tot het geheel gaat binden.
De saus laten afkoelen en in een aparte sauskom presenteren of over de groenten gieten.
Gebakken kroepoek of dunne gebakken tempeh erbij geven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Groenten
Land van herkomst
Indonesië