Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bawangsaus
uiensaus voor vis
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
2
eetlepel(s)
boter
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
2
theelepel
asem
▢
2
eetlepel(s)
bloem
▢
1
theelepel
djahé
▢
1½
dl
water
heet
▢
peper
▢
zout
▢
nootmuskaat
Instructies
Snijd de uien fijn en fruit ze samen met de knoflook.
Voeg hieraan toe: ketjap, asem en de kruiden.
Dan het hete water erbij doen.
De saus wordt met de bloem gebonden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij gebakken vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
Land van herkomst
Indonesië