Doe alle ingrediënten voot de marinade in een hoge mengkom
Meng ze goed fijn met een staafmixer
Wrijf de krabbetjes stuk voor stuk in met de marinade
Giet wat over is helemaal over de krabbetjes in de braadslee
Doe huishodfolie over het bakblik en plaats deze minimaal 3 uur in de koelkast
Verwarm de oven voor op 140 graden
Neem de braadslee uit de koelkast en verdeel de marinade nog weer over het vlees
Doe er aluminiumfolie over en plaats het bakblik
3 uur op 140 graden in de oven
Neem daarna het aluminiumfolie eraf en verhit de oven op tot 180 graden
Laat het vlees dan even lekker minimaal een kwartier doorbakken
Salamat makan
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik heb dit gerecht zelfbedacht
Na het maken van snert deze week bedacht ik dat ik met dit buikspek een heerlijk Indisch ovengerecht kon maken
Met mijn kennis van de Indische keuken wist ik wat er aan ingrediënten in dr marinade moest