Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tapas van little gem
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kropjes
little gem
Spaanse slasoort of ijsbergsla
▢
4
zongedroogde tomaten op olie
▢
4
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout
▢
(versgemalen) peper
Instructies
Was de sla en snijd hem in de lengte in parten (ijsbergsla in reepjes).
Laat de tomaten uitlekken en snijd ze in kleine stukjes.
Klop een dressing van de balsamicoazijn, de tomaat en de olijfolie.
Besprenkel de sla met de dressing en bestrooi met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst of pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
Land van herkomst
Spanje