Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witte choculaas poffertjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
satéprikkers
Ingrediënten
▢
Jan Poffertjes met boter en suiker
▢
Witte chocoladepasta
▢
Witte chocoladekrullen
▢
Kaneelsuiker
▢
Speculoos koekjes
Instructies
Stamp de speculoos koekjes fijn tot een crumble (in de keukenmachine of met een vijzel).
Mix suiker met kaneel.
Bereidt de poffertjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer 1 kant van alle poffertjes met een laagje witte chocolade pasta en een klein beetje kaneelsuiker.
Doop de ene helft van de poffertjes in de speculoos crumble, en de andere helft in witte chocolade vlokken.
Rijg de poffertjes om en om op een satéprikker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Nederland