Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Raita 5
Indiase yoghurtsalade
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
komkommer
▢
1
rode paprika
▢
2
takjes
peterselie
▢
1
takje
groene selderij met blaadjes
▢
4
takjes
koriander
▢
4
deciliter
Bulgaarse yoghurt
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
mespunt
chilipoeder
of cayenne
▢
1
mespunt
kardemompoeder
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
peper
▢
zout
Instructies
Was de komkommer en snijd hem in kleine blokjes.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en de pitjes en snijd hem in kleine stukjes.
Reinig de selderijstengel en snijd hem in blokjes.
Hak de groene kruiden samen met de selderijblaadjes fijn.
Roer al deze ingrediënten onder de yoghurt en pers er het knoflookteentje over.
Breng op smaak met het chili-, kerrie- en kardemompoeder, peper en zout.
Laat minstens een half uur trekken in de koelkast alvorens op te dienen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
India