Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fetasalade met pistachenoten
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
krop
sla
▢
25
gram
alfalfa
▢
25
gram
pistachenootjes
gepelde
▢
5
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
wijnazijn
▢
zout
▢
peper
▢
75
gram
feta
▢
1
ei
▢
2
eetlepels
bloem
▢
3
eetlepels
paneermeel
Instructies
Verdeel enkele slablaadjes over 2 borden en verdeel er de alfalfa over.
Hak de pistachenootjes.
Klop een dressing van 2½ eetlepel olijfolie, de azijn, zout en peper.
Snijd de feta in reepjes.
Klop het ei in een diep bord los.
Haal de feta eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel.
Schenk het sausje over de salade.
Bak de fetareepjes in de rest van de olie in ± 3 minuten goudbruin, verdeel ze over de bordjes en garneer met de pistachenootjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noten
/
Salade