Doe de rest van de ingrediënten in een kom en laat dit al even draaien.
Voeg de opgeloste gist met water toe en laat de machine ongeveer een 25 minuutjes kneden.
Haal het deeg uit de kom en kijk of het deeg soepel genoeg is ( als je het deeg uit rekt zou je een dun vlies moeten krijgen waar je door heen kunt kijken ).
Laat het deeg een 10 minuutjes rusten onder een vochtige doek.
Kneed het deeg met de hand nog eens door en maak er een bol van.
Laat een 20 minuutjes rijzen.
Kneed opnieuw lichtjes het deeg en maak opnieuw een bol.
Maak met een scherp mesje enkele inkepingen in het brood en laat het brood nog ca 1 uur rijzen.
Bak het brood af op een bakplaat ca 45 minuten op 220 graden.
Zet in je oven een vuurvast schaaltje met water om stoom te bekomen.
Na 30 minuten bakken een houten lepel tussen de ovendeur plaatsen zodat het vocht weg kan. Je brood is gaar als het hol klinkt als er vanonder op klopt.