Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Noorse vleessalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
rundvlees
gekookt
▢
200
gram
aardappels
in de schil gekookte
▢
5
plakken
rode biet
eventueel potje
▢
2
zure
appels
▢
5
eetlepels
olie
▢
6
eetlepels
wijnazijn
▢
1
bokking
▢
5
Ansjovis filets
▢
zout
▢
peper
▢
suiker
Instructies
Snijd het vlees in blokjes.
Fileer de bokking en snijd hem in reepjes.
Pel de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Snijd de bietjes fijn.
Schil de appels en snijd ze in blokjes.
Meng alle ingrediënten in een kom.
Maak een dressing van de olie, azijn, peper, zout en suiker en giet deze over de salade.
Zet de schaal minstens 1 uur in de koelkast.
Garneer voor het opdienen met ansjovisfilets.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Noorwegen