Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gamba’s à la crème fraîche
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Kooktijd
10
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
st gamba's
▢
25
cl
crème fraîche
▢
25
gram
boter
▢
snufje
zout
▢
1
kl provincaalse kruiden
▢
1
teentje
knoflook
▢
4
druppels
tabasco
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Snipper de knoflook.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de gamba's gedurende 2 à 3 minuten.
Laat iets afkoelen en pel ze dan.
Voeg de knoflook, de provencaalse kruiden, de crème fraîche, zout en de tabasco toe aan het bakvet.
Roer alles goed door elkaar.
Laat iets inkoken.
Voeg de gepelde gamba's toe en laat even opwarmen.
Verdeel over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
/
Zeevruchten