Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Konijnenbout met cheddar en gerookt spek
Porties:
3
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Kooktijd
30
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
ovenschaal
Ingrediënten
▢
3
konijnenbouten
▢
9
plakjes
gerookt spek
▢
6
plakjes
cheddar kaas
▢
tijm
▢
peper
▢
olijfolie
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Verwarm de oven voor op 200°.
Bestrooi elke bout met tijm en peper.
Bedek elke bout met 2 plakjes cheddar kaas.
Snijd de reepjes spek in tweeën en bedek elke bout met de reepjes spek.
Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
Leg de bouten in de schaal.
Sprenkel wat olijfolie over de bouten.
Zet de schaal in de oven en laat de bouten 30 minuten bakken.
Resultaat na het bakken.
Verdeel de bouten over de borden en geef er een garnituur naar keuze bij.
Ik koos voor fijne asperges gewikkeld in spek en een aardappel-broccoligratin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Varkensvlees
/
Wild