Belgisch konijn met tutti frutti
Bretonse wildzwijnsfricassée
Civet de lievre a l’Allemand
Civet de Lievre aux Pruneaux
Civet de lièvre aux pruneaux
Civet de lièvre aux pruneaux
Côtelettes de chevreuil à la crème
Côtelettes de chevreuil à la crème
Côtelettes de chevreuil au genièvre
Côtelettes de chevreuil au genièvre
Côtelettes de chevreuil aux cerises
Côtelettes de chevreuil aux cerises
Côtelettes de chevreuil aux cerises
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
Côtelettes de chevreuil aux poires
Côtelettes de chevreuil aux poires
Côtelettes de chevreuil aux poires
Côtelettes de chevreuil Conti
Côtelettes de chevreuil Conti
Côtelettes de chevreuil Conti
Côtelettes de marcassin à l’orange
Côtelettes de marcassin à l’orange
Côtelettes de marcassin à l’orange
Côtelettes de marcassin à la Romanof
Côtelettes de marcassin à la Romanof
Côtelettes de marcassin à la Romanof
Cotelettes de marcassin aux poires
Côtelettes de marcassin aux poires
Côtelettes de marcassin aux poires
Côtelettes de marcassin aux poires
Côtelettes de marcassin Saint-Huber
Côtelettes de marcassin Saint-Hubert
Côtelettes de marcassin Saint-Hubert
Gebakken konijnelever met Luikse stroop en bananekroketjes
Gebraad van wild zwijn met honing
Gebraden konijn met saus á la Talpag
Gemarineerd konijn of haas
Gepaneerde escalopes van konijnerug op Weense wijze
Gestoofd konijn met stroop
Gestoofd konijn met tomatenjus
Gestoofde haas van Andorra
Gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en uitjes
Gevulde konijnebout met tijm-portsaus
Gevulde soesjes met foie gras
Gigue de chevreuil à la Beaujeu
Gigue de chevreuil sauce Diane
Gigue de hevreuil à la broche
Haas uit het land van Herve
Hazebouten met pruimen, gestoofd in Mc Chouffe
Hazenachterboutjes met rode paprikasaus en knolselderijpuree
Hazenbout met tutti frutti
Hazenpeper en croute met kweepeer
Hazenpeper onder pureedakje
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten tijmsaus
Hazenrugfilet met cranberrysaus
Hazepeper op z’n Brussels
Hazerug met een kruidige portsaus
Hazerugfiletspiezen met pruimen en pepersaus
Hazerugstuk met bordeaux wijn
Hertenbiefstuk met heerlijke groenten
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
Hertenbiefstuk met pepersaus