Belgisch konijn met tutti frutti
Bretonse wildzwijnsfricassée
Civet de lievre a l’Allemand
Civet de lièvre aux pruneaux
Civet de Lievre aux Pruneaux van Henk van Lierop
Civet de Lievre van Henk van Lierop
Côtelettes de chevreuil à la crème
Côtelettes de chevreuil au genièvre
Côtelettes de chevreuil aux cerises
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
Côtelettes de chevreuil aux poires
Côtelettes de chevreuil Conti
Côtelettes de marcassin à l’orange
Côtelettes de marcassin à la Romanof
Côtelettes de marcassin aux poires
Cotelettes de marcassin aux poires van Henk van Lierop
Côtelettes de marcassin Saint-Huber
Côtelettes de marcassin Saint-Hubert
Filet de cerf et mousseline de marrons
Filet de cerf grillee et beurre aux pieds de moutons
Filet de marcassin aux poire de nash
Gebakken konijnelever met Luikse stroop en bananekroketjes
Gebraad van wild zwijn met honing
Gebraden konijn met saus á la Talpag
Gemarineerd konijn of haas
Gepaneerde escalopes van konijnerug op Weense wijze
Gestoofd konijn met stroop
Gestoofd konijn met tomatenjus
Gestoofde haas van Andorra
Gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en uitjes
Gevulde konijnebout met tijm-portsaus
Gevulde soesjes met foie gras
Gigue de chevreuil à la Beaujeu
Gigue de chevreuil sauce Diane
Gigue de hevreuil à la broche
Haas uit het land van Herve
Hazebouten met pruimen, gestoofd in Mc Chouffe
Hazenachterboutjes met rode paprikasaus en knolselderijpuree
Hazenbout met tutti frutti
Hazenpastei van G. J. Jordaan-Ebbinge
Hazenpeper en croute met kweepeer
Hazenpeper onder pureedakje
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten tijmsaus
Hazenrugfilet met appelrösti
Hazenrugfilet met cranberrysaus
Hazenrugfilet met gebakken appel
Hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappel wijnsaus
Hazenrugfilet met mosterdsaus
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
Hazepeper op z’n Brussels
Hazerug met een kruidige portsaus
Hazerugfiletspiezen met pruimen en pepersaus
Hazerugstuk met bordeaux wijn
Hertenbiefstuk met heerlijke groenten
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
Hertenbiefstuk met pepersaus
Hertenbiefstuk met sjalottenjus
Hertenbiefstukjes met chocoladesaus
Hertenbiefstukjes met rode wijnsaus en gemengde paddenstoelen
Hertenbiefstukjes op gesmoorde spruitjes met maïspannenkoekjes
Hertenbiefstukjes op rozemarijnspiesjes
Hertenstoof met kardemom en ontbijtkoek
Hure van wild konijn met witbier en vossebessensaus
In venkel gestoofde konijnenbout
Jambon de marcassin au Curacao
Konijn in mosterdsaus van Astrid Veltman
Konijn in mosterdsaus van Harry Bloksma