Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen in kerrie kokossaus met rijstnoedels
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gram
rijstnoedels
▢
20
garnalen
middelgrote
▢
200
ml
kokosmelk
▢
1
teentje
knoflook
▢
3
druppels
tabasco
▢
½
el
kerriepoeder
▢
1
el
arachideolie
▢
peterselie
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel en snipper het teentje knoflook.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
Bak de gamba's in de olie en voeg op het laatst de knoflook toe.
Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de de tabasco, kerriepoeder toe en laat deze even bakken.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Laat voor de helft inkoken.
Voeg dan de noedels toe en meng goed door elkaar.
Verdeel over de borden en garneer met een paar blaadjes peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten