Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Wildzwijn stoof pannetje
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
4
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
600
gram
wildzwijnpoulet
▢
200
gram
champignons
▢
1
st
winterwortel
▢
10
st
verse zilveruien
▢
40
cl
rode wijn
▢
2
el
boter
▢
2
el
olijfolie
▢
tijm
▢
zout
peper
▢
1
el
maïzena
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Snijd de champignons in kwarten.
Snijd de wortel in stukjes.
Maak de zilveruitjes schoon.
Snijd de wildzwijnpoulet in stukjes.
Verhit de olie en de boter in een braadpan en braad de wildzwijn stukjes rondom bruin.
Voeg de wortel, zilveruitjes en de champignons toe.
Voeg wat zout en peper toe.
Bak dit gedurende een minuut of 5 mee.
Voeg de wijn en de tijm toe.
Breng aan de kook en laat een minuutje koken zodat de alcohol van de wijn verdampt.
Zet het vuur op een laag pitje en laat het stoofpannetje een uurtje of 4 stoven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met aardappelpuree.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stoofpot
/
Wild