Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kipfilet gevuld met champignons
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kipfilet
▢
150
gram
champignons
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
el
verse roomkaas
bv. St Môret, Philadephia
▢
peterselie
▢
olijfolie
▢
zout
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel het teentje knoflook en snipper deze fijn.
Maak de champignons schoon en snijd deze in blokjes.
Snijd de peterselie fijn.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de champignons.
Breng op smaak met wat zout en peper.
Als de champignons bijna gaar zijn voeg dan de knoflook, de peterselie en de roomkaas toe. Roer het geheel goed door elkaar.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de kipfilet verticaal in, maar snijd hem niet door.
Snijd vanuit deze opening de kipfilet links en rechts horizontaal in zodat er een envelopje ontstaat.
Vul de kipfilets met het champignonmengsel.
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
Leg de gevulde kipfilets in de ovenschaal en bak de filets in ongeveer 25 minuten gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip