Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartige taart met tonijn en tomaat
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
bladerdeeg
▢
2
blikjes
tonijn
▢
2
trostomaten
▢
3
eetlepel(s)
mosterd
▢
2
eieren
▢
3
eetlepel(s)
melk
▢
20
cl
crème fraîche
▢
1
snufje
zout
▢
gemalen peper
2 draaien uit de pepermolen
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Rol het bladerdeeg uit over een stenen taartvorm.
Schraap het overtollige deeg eraf met behulp van de achterkant van een mes.
Prik met een vork gaatjes in het deeg.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Bestrijk de bodem van het deeg met de mosterd.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Giet de tonijn af en prak in grove stukken en verdeel over de bodem.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Was de tomaten en snijd in plakken en verdeel over de tonijn.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Klop de eieren tot omelet. Voeg de crème fraîche toe met de melk.
Voeg zout en peper toe en meng goed door elkaar.
Giet het mengsel over de ingrediënten.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Zet de schaal in de oven en bak deze gaar in 40 minuten.
Hartige taart met tonijn en tomaat
Snijd de taart in vieren en verdeel over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hartige taart
/
Vis