Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met surimi
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
tagliatelle
▢
10
surimisticks
▢
3
el
crème fraîche
▢
1
tl
piment d'espelette
vervang eventueel door cayennepeper
▢
1
dosis
saffraan
▢
25
gram
boter
▢
1
el
peterselie
fijn gesneden
▢
zout
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Snijd de surimisticks in drieën.
Kook de tagliatelle in water met wat zout volgens aanwijzing op de verpakking.
Giet af, maar bewaar wat van het kookvocht, voor het geval de saus te dik is.
Verhit de boter op midden hoog vuur in een steelpan.
Voeg de surimistukjes, de crème fraîche, wat zout, de piment d'espelette en de safraan toe. Roer goed door elkaar.
Is de saus te dik voeg dan wat van het kookvocht toe.
Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de saus erover.
Garneer met de peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten