Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Perzikken met slagroom
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
perziken
▢
20
cl
slagroom
▢
2
eetlepel(s)
ahornsiroop
▢
4
tl
bosvruchtenjam
▢
8
takjes
munt
Instructies
Blancheer de perziken 3 minuten in heet water.
Pel de perziken.
Halveer de perziken en haal voorzichtig de pitten eruit.
Klop de slagroom stijf met de ahornsiroop.
Lepel op elke halve perzik wat slagroom.
Garneer met wat bosvruchtenjam.
Versier met een takje munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Nagerecht