Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrild varkensvlees en een aardappelslaatje met rode vodka
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
g
varkenshaasje
▢
1
kleine
ui
▢
1
gele paprika
▢
6
aardappels
nieuwe geschild en in schijfjes gesneden van een ½ cm dik
▢
4
eetlepel(s)
yogonaise
▢
1
appel
zure
▢
½
dl
rode vodka
▢
1
bosje
bieslook
▢
1
kropje
krulsla
gewassen
Instructies
Kruid het varkensvlees met peper en zout.
Grill het daarna 5 minuten langs beide kanten in een hete grillpan of op de barbecue.
Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn.
Giet ze vervolgens voorzichtig af en droog ze op een handdoek.
Maak een mengsel van de aardappelen, de gesnipperde ui, de geschilde en in reepjes gesneden paprika, de appelblokjes en de fijngehakte bieslook.
Kruid met peper en zout.
Doe de rode vodka bij de yogonaise en meng dit dan samen met de aardappelsalade.
Leg een beetje krulsla op het bord, daarop de aardappelsalade,en leg daarbij wat sneetjes gegrild varkenshaasje.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees