Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met scampi’s en cocktailsaus
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
tagliatelle
▢
150
gram
crème fraîche
▢
1
el
ketchup
▢
200
gram
scampi’s
schoongemaakt uit de diepvries
▢
5
el
cocktailsaus
zelf gemaakt
▢
zout
▢
peper
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
geraspt
▢
Cocktailsaus
▢
4
el
mayonnaise
▢
1
el
kerchup
▢
1
el
room
▢
1
kl
Worchestershire saus
▢
1
snufje
cayennepeper
Instructies
Zet een pan met water op met wat zout.
Meng in een kom de ingrediënten voor de cocktailsaus.
Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
Bak in koekenpan in een scheut olie de scampi’s aan beide zijden.
Voeg de crème fraîche toe en de cocktailsaus.
Meng goed door elkaar en laat de saus warm worden.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pasta, gamba’s en saus over de borden.
Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten