Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd de wortel en de groene kool fijn.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel fijn. (Besprenkel de appel eventueel met wat citroen tegen het verkleuren.)
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de Quorn, de wortel en de kool 6 minuten.
Schep de afgekoelde noedels erdoor.
Voeg de woksaus naar smaak (ca. 5 eetlepels) en de appel toe en wok het geheel nog enkele minuten.
Schep de woknoedels in diepe borden of kommen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Zet Conimex Kroepoek Naturel en Gebakken Uitjes op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen.Variatietip: In plaats van Quorn Fijngehakt kun je ook Quorn Stukjes, reepjes roerbakvlees of kipfilet gebruiken. Bestrooi de woknoedels eventueel met wat fijngehakte koriander.