Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verfrissende Meloensalade met Kardemom
Geniet van deze verkwikkende meloensalade als verfrissend bijgerecht bij de zomerse maaltijden!
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
Galia meloen
▢
125
ml
Griekse yoghurt naturel
▢
2
theelepels
vloeibare bloemenhoning
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
½
theelepel
gemalen kardemom
Instructies
Schil de meloen, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Roer in een kom de Griekse yoghurt, honing, citroensap en gemalen kardemom door elkaar.
Schenk de saus over de stukjes meloen in een schaal.
Serveer de meloensalade direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Garneer de meloensalade met een paar verse muntblaadjes voor extra frisheid.
Voedingswaarden
Calories:
70
kcal
|
koolhydraten:
17
g
|
Protein:
2
g
|
Zout:
10
mg
|
Sugar:
15
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Fruit
/
Salade
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch